a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 1 2 4 

CaJa Projecten bv

CaJa projecten / Peerpersoneel zijn vanaf 2000 adviseurs in de bemiddeling van bouwkundig personeel en stevig geworteld in de werving & selectie en opdrachtenmarkt. Wij zijn een ondernemende en dynamische organisatie en richten ons met name op bouwkundige MBO-ers, HBO-ers en Academici. Vanuit ons kantoor te Driebergen zijn wij echter niet alleen hoofdzakelijk actief in de Bouw en de Vastgoedbranche, maar ook in de Techniek.

Wij zijn sterk in het inrichten van de ' flexibele schil' van uw organisatie. Een noodzaak in de snel veranderende markt. Voor onze flexibele medewerkers hanteren wij bij Peer personeel uiteraard dezelfde voorwaarden als uw eigen bezetting. Dat heeft als voordeel voor onze medewerkers dat ze het recht op vakantiedagen en ATV dagen behouden en dat ze bovendien pensioen opbouwen via het BPF Bouwpensioenfonds.

CaJa Projecten en Peerpersoneel hebben hiermee al jaren een uniek concept voor de bouw in handen !

De juiste man/vrouw op de juiste plek! Dat doe je niet zomaar.............Het zit hem in onze werkwijze. Onze handelswijze is daadkrachtig en ontzorgend. Een goede voorbereiding, weten wat er speelt en het managen van ieders verwachtingen. Een samenwerking waarbij kwaliteit en zekerheid zijn gegarandeerd.

En daar zijn wij best trots op!

 
Hoofdstraat 250
3972LK Driebergen-Rijssenburg
Tel: toon nummer
Email: info@cajaprojecten.nl
http://www.cajaprojecten.nl
Vacatures van CaJa Projecten bv (37)